Доставка и начин на плащане

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИТЕ ОТ КНИЖНИЯ МАГАЗИН


Доставката на поръчана стока се извършва посредством нашия партньор-доставчик „Еконт Експрес“ ЕООД само за адреси на територията на България.

Потребителя използва услугите на доставчика, посочен от ОКР ПРОСТРАНСТВО, без опция да избере друга фирма за доставка.

При попълване на формата за поръчка Потребителят има възможност да избере една от следните опции – доставка до адрес или доставка до офис на „Еконт Експрес“ ООД.

Цената на доставката е видна след като желаната стока се постави в количката и след указването на адрес за доставка.

НЕКАБЪДЕСВЕТЛИНА ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставката, причинено от независещи от нас обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера или форсмажорна ситуация.

При приемане на доставката от Потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени.

При приемане на доставката от Потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ


В брой или с карта при доставка:

Плащането на хартиено печатно издание се извършва с наложен платеж при доставки на територията на България.

Всички пратки, които изпращаме с куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД са с  „Наложен платеж“ като дължимата сума се заплаща от Потребителя в брой или с карта на куриера, доставящ пратката.

Всички цени са с вкл. ДДС в български лева.

Всички пратки се изпращат с опция „Преглед преди плащане“. Ако след прегледа и преди плащане, Потребителя реши, че няма да заплати стоката и ще я върне обратно на Доставчика, то стойността на транспортните разходи в двете посоки – от и до адреса на Доставчика, се поемат от Потребителя.

Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Потребителят получава документ от Еконт Експрес ЕООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Потребителят запазва полученият документ, който замества касовата /фискална/ бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако Потребителят желае да му бъде издадена фактура за покупката от нашия електронен магазин, е необходимо при самата поръчка да впише всички необходими данни за издаването ѝ или да ги добави в полето „Бележки“ при приключване на поръчката. Фактурата ще бъде изпратена на Потребителя по и-мейл или заедно с доставката на неговата поръчка.

V01.21.09